STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Uth og Kronborg: Stabilitet og all-in på førstepladsen

Af Nicklas Thygesen

Vestjyderne spillede sig onsdag aften i DM-semifinalerne for 13. gang i klubbens historie.

Men allerede lørdag eftermiddag venter den næste opgave, når KIF Kolding kommer på besøg i Skjern Bank Arena, hvor førstepladsen skal forsvares.

- Det er ikke så tit, at man to runder før tid er sikker på en semifinaleplads. Det vidner om høj stabilitet og flere overbevisende præstationer på stribe. Vi er selvfølgelig enormt glade for at have nået vores delmål om en semifinaleplads - og vi ved godt, hvad der er indenfor rækkevidde i forhold til en førsteplads i gruppen - men for vores vedkommende er al fokus på Kolding-kampen i morgen, siger cheftræner Henrik Kronborg.

- Vi har vist, at vi kan spille op mod de øvrige storhold - især hjemme i Skjern Bank Arena - så vi vil selvfølgelig forfølge muligheden og gøre alt for at slutte på førstepladsen. Det kræver to store præstationer i de sidste to runder startende i morgen mod KIF Kolding. Den opbakning i onsdags fra de over 300 medrejsende fans var fantastisk, og nu håber vi, at Skjern Bank Arena bliver fyldt på ny i morgen, siger Lasse Uth.

Der er kampstart i morgen kl.16.10. 

Køb din billet til opgøret HER

Læs online kampmagasin HER