STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

30-års jubilæum fejres med storkamp i Boxen

Skjern Håndbold markerer klubbens 30-års jubilæum med et brag.

Til september rykkes hjemmebanen i Skjern Bank Arena 41 kilometer mod nordøst til Herning.

Her markerer Skjern Håndbold sit 30-års jubilæum den 17. september med en storkamp mod Henrik Møllgaard, hjemvendte Mikkel Hansen og resten af Aalborg Håndbold til kamp i HTH Herreligaen.

Håber på over 7000 tilskuere
- Mikkel Hansen vender hjem til dansk håndbold, og der er vel ikke nogen bedre måde at ønske ham velkommen hjem end til en storkamp med tusindvis af tilskuere på lægterne i Jyske Bank Boxen. Gennem de sidste 20 år har vi haft et fantastisk samarbejde med MCH, og har mødt nogle af de største mandskaber i Europa i MCH ́s arenaer. Jeg er overbevist om, at vi har endnu en stor oplevelse i vente til september, siger direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen.

- Drømmen er, at vi bliver over 7000 tilskuere som tilfældet var mod Paris Saint Germain i Champions League tilbage i 2018, siger Carsten Thygesen.

Det er 17. gang på 20 år, at Skjern Håndbold flytter hjemmebanen til Messecenter Hernings arenaer – til stor glæde for administrerende direktør, Georg Sørensen.

- Vi glæder os rigtig meget over det gode og tætte samarbejde med Skjern Håndbold igennem nu 20 år. Jeg husker tydeligt klubbens første kamp hos os i den Runde Hal B tilbage i foråret 2002.

- Personligt har det været en fornøjelse at følge klubbens imponerende udvikling siden, og vi er meget taknemmelige for at få lov til at danne ramme om fejringen af klubbens 30-års jubilæum. Der skal lyde et stort og varmt tillykke med jubilæet, udtaler Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Billetsalget til kampen mod Aalborg Håndbold og Mikkel Hansen starter den 2. april kl.10.00.

NYHEDER