STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bergholt erstatter Rasmussen på Skjern-fløjen

Jørgen Rasmussen stopper i den grønne trøje til sommer, når kontrakten udløber med Skjern Håndbold.
Den hurtige venstrefløj spillede i den vestjyske klub i første omgang fra 2008 til 2012, inden Rasmussen vendte hjem i 2020.

-  Jeg har haft mange fantastiske år i Skjern Håndbold med nogle uforglemmelige oplevelser. Det bliver ikke nemt at sige farvel til sommer, men jeg er stolt og glad for, at klubben har troet på mig ad to omgange. Jeg er meget opsat og motiveret for at afslutte min tid i klubben på bedste vis – og meget gerne startende med en pokaltitel i Boxen til februar, siger Jørgen Rasmussen.

- Hvad der skal ske efter sommerferien, er endnu uvist. Jeg er stadig motiveret for at spille håndbold, men samtidig går jeg med tankerne om at gå i gang med min uddannelse som bygningskonstruktør. Vi får se, siger venstrefløjen.

Afløseren for Jørgen Rasmussen bliver 21-årige Viktor Bergholt, der i øjeblikket optræder for TM Tønders 1. divisionshold med 75 mål i 16 kampe.

- Det har altid været en kæmpe drøm at spille i Skjern Håndbold igen, og det giver helt kuldegysninger ved tanken om at spille i Skjern Bank Arena. Jeg har lært meget i både Mors-Thy og TM Tønder, og har fået et større og større ansvar – ikke mindst i forsvaret – og det har haft stor betydning for, at beslutningen endte med et ja.

- Jeg føler mig klar til at præstere i en topklub som Skjern med det naturlige pres, der følger med. Jeg er stadig en ung fløjspiller, og derfor ved jeg godt, at der venter mange hårde arbejdstimer foran mig, men jeg vil gøre alt for at tilkæmpe mig flest mulige minutter på banen, siger Viktor Bergholt.

Sportschef Thomas Klitgaard udtaler:

-  Vi har været glade for Jørgen Rasmussen i flere omgange, og håber at vores veje skilles til sommer med medaljer om halsen. I samme ombæring glæder vi os over, at Viktor Bergholt har fortsat sin flotte udvikling siden han spillede ungdomshåndbold i Skjern Håndbold, og at han nu er klar til at indgå på vores bedste mandskab, siger Thomas Klitgaard. 

Viktor Bergholt har underskrevet en to-årig kontrakt med Skjern Håndbold.