STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bergholt: Vi er langt fra færdige endnu

Af Nicklas Thygesen

Med maksimum point og banken fyldt med selvtillid jagter Skjern-mandskabet den fjerde slutspilssejr på stribe, når Emil Bergholt for en kort stund vender tilbage på sin gamle hjemmebane.

Her vil et enkelt grønt point i Thy søndag aften definitivt betyde, at Bergholt og kompagni er klar til semifinalerne. 

- Vi er halvvejs i puljen, og vores præstationer har været mere end godkendte indtil videre. Men vi er langt fra færdige endnu. Der venter tre svære kampe for os, og den første bliver på søndag mod et Mors-Thy-hold, som er tvunget til at vinde, hvis de skal indhente os og Aalborg.

- Så jeg forventer, at det bliver et opgør, som vil minde meget om det første opgør i Skjern Bank Arena, hvor begge mandskaber gik all-in, siger Emil Bergholt, som hæfter sig ved en Skjern-trup, der har løftet bundniveauet betragteligt.

- Alle kan se, at vi er inde i en rigtig god periode, og at vi er svære at slå i øjeblikket. Årsagerne er mange hertil, men mest af alt, så har vi hævet vores bundniveau betragteligt, så vi stort set ikke laver tekniske fejl. Vi spiller med en kæmpe ro, og derfor går vi ind til søndagens kamp med stor tro på, at vi kan gøre tingene færdige og sikre os semifinalepladsen, siger Skjern-stregen. 

Der er kampstart i Thy Hallen kl.18.30 på søndag. Kampen bliver sendt direkte på TV2 Sport.