STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bonde: Viste hvilket tophold vi er

Af Nicklas Thygesen

Med den sjette sejr på stribe satte Skjern Håndbold og Christoffer Bonde i lørdags endegyldigt et kryds ud for point med over i slutspillet.

Samtidig blev europæisk håndbold sikret til den kommende sæson. Et stort delmål, som også var en af årsagerne til Skjern-keeperens skifte i sommer.

- Jeg synes, at vi viste format i anden halvleg, hvor vi lukkede dem fuldstændig ned. De kom slet ikke frem til noget, og der viste vi igen, hvilket tophold vi er. Det var virkelig stærkt, siger Christoffer Bonde.

- En af grundene til, at jeg skiftede til Skjern var selvfølgelig, at klubben altid har som ambition at skulle spille europæisk håndbold. Det er et kæmpe delmål for klubben og for mig personligt, og nu er målet er at sikre 3. pladsen i grundspillet.

- Med den stime som vi er inde i lige nu, og den måde som vi spiller på, så har vi også rigtig fine chancer for at slutte på 3. pladsen, siger Skjern-keeperen.

Der venter Christoffer Bonde og Skjern-mandskabet en mindre kamppause på grund af landskampe. Næste gang de grønne skal i aktion er den 23. marts på udebane mod Skanderborg-Aarhus. 

NYHEDER