STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Brandvarm nordmand: Hjemmebanen skal holdes

Af Nicklas Thygesen

20 mål, 22 assists og en samlet MEP på 13,7 efter sæsonens første fem ligakampe.

Læg hertil seks scoringer oveni i 1/8-finalen mod IK Skovbakken i pokalturneringen. 

Norske Eivind Tangen er startet stærkt ud på vestjydernes højreback, og indtager i øjeblikket førstepladsen på topscorer- og assistslisten hos de grønne. Den gode sæsonstart skal ifølge nordmanden findes i en håndfuld dygtige holdkammerater.

- Jeg føler stadigvæk, at jeg har den samme store rolle, som jeg havde sidste sæson - og det vil jeg også gerne have. Forskellen på denne sæson og den forrige er, at jeg nu kan tage skuddene på bedre chancer - fordi vi har så mange gode spillere, der skaber rum, vinder duellerne og det skaber pladsen til mig, siger Eivind Tangen.

- For hver dag der går, så bliver vi bedre og bedre. Der er kommet mange nye folk til - plus at vi er ramt af en håndfuld skader, og derfor kan man ikke forvente at alt spiller maks fra dag 1. Men det går godt for holdet og for mig personligt i øjeblikket, pointene tikker ind og vi er med i toppen. Så er det svært ikke at være i godt humør, siger højrebacken.

Torsdag aften kommer Skanderborg-Århus Håndbold på besøg for første gang siden fusionklubbens stiftelse til et regulært topbrag i HTH Herreligaen. 

- Skal vi drømme om semifinaler og medaljer, så skal vi være markant mere kyniske mod de hold, som er i subtoppen. Derfor skal vi holde vores hjemmebane mod hold som Skanderborg-Århus, selvom de også er kommet godt fra start. Jeg er lidt ligeglad med, hvordan vi henter vores point og om vi spiller god håndbold - bare vi henter de to point, siger Skjern-topscoreren. 

Der er kampstart kl.18.30 torsdag aften i Skjern Bank Arena.

Køb din billet HER - og læs online kampmagasin til opgøret HER.

NYHEDER