STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner efter fjerde sejr: En solid indsats

Af Nicklas Thygesen 

Skjern-cheftræner Claus Dalgaard-Hansen førte lørdag eftermiddag de grønne til den fjerde ligasejr i sæsonens første fem kampe.

De to point blev indkasseret efter en stærk præstation over hele linjen, hvor vestjyderne rejste sig flot efter sidste uges hjemmebanenederlag. 

- Vi har en meget ærgerrig gruppe spillere, som vil det så meget, og derfor gjorde nederlaget mod SønderjyskE i sidste uge selvfølgelig ondt på os allesammen. Ikke mindst måden det skete på - og så på hjemmebane i Skjern Bank Arena, som vi havde glædet os så meget til at opleve igen. 

- Jeg vil ikke gå så langt og kalde det en trodsreaktion i lørdags, men spillerne leverede en solid indsats, som jeg var meget tilfreds med. Vi fik mere gang i vores kontrafase, der blev koblet flere afleveringer på angrebsspillet, fejlene blev minimeret og så var vores effektivitet rigtig høj, siger Skjern-cheftræneren og tilføjer:

- De seneste mange kampe er vi gået til pause med otte-ti redninger fra Christoffer Bonde, og har været forvente med det. Han fik ikke lige så godt fat i første halvleg denne gang, men Bonde stemplede ind senere i kampen, hvilket er en kæmpe kvalitet. Når vi har mest brug for det, så var han der - og det imponerer mig, siger cheftræneren om Christoffer Bonde, der vandt målmandsduellen 12-6 i redninger. 

Claus Dalgaard-Hansens mandskab spiller igen på torsdag i Skjern Bank Arena, hvor modstanderen er Skanderborg-Århus Håndbold.

Køb din billet til kampen HER

NYHEDER