STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bronzerevanche i Fredericia

Af Nicklas Thygesen

Efter onsdagens uafgjorte drama på hjemmebane mod Skanderborg AGF Håndbold venter der lørdag eftermiddag den næste opgave for Skjern-mandskabet.

Her får de grønblusede mulighed for at tage revanche fra sidste sæsons bronzeduel, når Fredericia HK er modstanderen på udebane i T-hansen Arena. 

Værterne kommer ind til opgøret med en sejr i ligapremieren over Bjerringbro-Silkeborg, mens det i onsdags blev til et enkelt point på udebane mod Lemvig-Thyborøn efter en straffekastscoring efter tid. 

Skjern-mandskabet har endnu den første ligasejr til gode, men historisk set har de grønne haft et markant overtag på de rødblusede. 

Med undtagelse af nederlaget i den anden bronzekamp i sidste sæson, så har Henrik Kronborgs tropper ikke tabt på den stærke udebane siden den 29. november 2006. I denne periode er det blevet til otte Skjern-sejre og et enkelt uafgjort resultat, inden den uovervindelige stime blev brudt. 

Om vestjyderne kommer tilbage på sejrssporet og henter sæsonens første ligasejr kan du se direkte på TV2 i morgen med kampstart kl.16.10.

Opgøret kan som altid følges på vores sociale medier.