STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bonde: En blandet fornemmelse

Af Nicklas Thygesen

Det første point i denne sæson tikkede ind onsdag aften i et stort drama.

Eivind Tangen var tæt på at blive den store helt med sit ottende mål til stillingen 27-26 med blot 21 sekunder tilbage, inden gæsternes Lars Mousing spolerede sejren med udligningen fire sekunder før slutfløjt.

Derfor var det også en mellemfornøjet Christoffer Bonde, der gjorde status efter onsdagens opgør.

- Først og fremmest var det dejligt at være tilbage i Skjern Bank Arena. Mange havde trodset det gode vejr, og tilskuerne havde en stor aktie i, at vi formåede at lave et mindre comeback i slutfasen efter at have været nede med 24-21. 

- Når vi er nede med tre mål med syv minutter igen, så skal vi tillade os at være tilfredse med et point. Men jeg er bitter over, at vi lukker dem så meget tilbage i kampen efter at have været foran i 45 minutter. Derfor står jeg også med en meget blandet fornemmelse af tilfredshed og skuffelse - men det der fylder mest er, at vi aldrig må lade dem få overtaget. Der bør vi være klogere og skarpere, lød det fra Christoffer Bonde.

Skjern-keeperen og holdkammeraterne skal i kamp allerede på lørdag, når Fredericia HK venter på udebane kl.16.10. Opgøret vises direkte på TV2. 

NYHEDER