STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner før europæisk gruppespil: Bliver utrolig fysisk

Af Nicklas Thygesen

Europæisk håndbold er tilbage på menuen i Skjern Bank Arena.

For 17. gang i klubbens historie træder Skjern-mandskabet ind i en europæisk turnering, når kroatiske RK Nexe i morgen er modstanderen i første runde af EHF European League.

Et rutineret mandskab, som cheftræner Henrik Kronborg herunder sætter ord på.

- De kvalificerede sig hele vejen til Final4 i European League sidste år, så det er en modstander, vi virkelig skal have respekt for. Det er et utrolig fysisk stærkt hold med mange kilo bag sig, og en modstander vi ikke kan sammenligne på nogen måde med andre danske hold herhjemme.

- Der er mere fysik og mere kraft bagved, så den helt store opgave og nøgle for os i morgen bliver, at stå imod det store tryk og samtidig skrue tempoet gevaldigt i vejret. Vi er formentlig og forhåbentlig hurtigere end de er, og det skal udnyttes ved enhver lejlighed, siger Henrik Kronborg, der har store forventninger til det europæiske gruppespil.

- Siden holdet præsterede så godt, og blev nummer 3 i grundspillet sidste år, har vi set frem til at skulle i aktion i Europa. Der er en del skader i truppen, og der bliver kunsten at få det repareret fra kamp til kamp - for nu går vi en hektisk og spændende tid i møde med ufattelig mange kampe. Det bliver et puslespil langt hen af vejen, men vi glæder os helt enormt, siger Henrik Kronborg. 

Der er kampstart i Skjern Bank Arena kl.18.45 i morgen. Køb din billet til kampen HER

Læs online kampmagasin HER