STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-profil skal opereres

Af Nicklas Thygesen

Efter længerevarende smerter i sin venstre skulder må indehaveren af klubrekorden i Skjern Håndbold, René Rasmussen, under kniven. 

- Det er utrolig frustrerende. Jeg har spillet med smerterne i lang tid, og håbede på under landsholdspausen, at det ville gå i sig selv. Men jeg må erkende, at smerterne er for store til, at jeg kan bidrage på banen - og derfor er der ingen andre udveje end en operation, siger René Rasmussen.

- Skader kommer aldrig på belejliglige tidspunkter, men det ærgrer mig virkelig, at jeg ikke kan være med, når det tætte kampprogram med europæisk gruppespil går i gang. Omvendt så var jeg meget glad på Mikkel Langs vegne, at han leverede så flot en præstation i går. Det fortjener han i den grad, så på den front er jeg overbevist om, at Mikkel nok skal klare skærene alene på fløjen, siger Skjerns nummer 21.

I værste tilfælde kommer Skjern-fløjen ikke på banen før det nye år, siger fysisk træner og fysioterapeut, Hans Jensen. 

- Vi tør ikke give garantier for, hvornår René er tilbage. Vi krydser fingre for, at han kan være tilbage på håndboldbanen og bidrage inden nytår, men det er svært at spå om inden operationen er overstået og genoptræningen begynder at tage form, siger Hans Jensen. 

René Rasmussen skal opereres på onsdag af læge Steen Kalms, som er tilknyttet sundshedsstaben i Skjern Håndbold.