STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard fejrede forlængelse med sejr

Af Nicklas Thygesen

Kort forinden torsdagens opgør blev det officielt, at klubmanden og assistenttræner Kasper Søndergaard bliver i det vestjyske indtil sommeren 2024.

To timer senere hev Søndergaard og Kronborgs drenge yderligere to point ind på bankbogen, da Nordsjælland Håndbold blev besejret med 26-24, men selve måden og spillet var assistenttræneren ikke tilfreds med.

- Vi skal altid glæde os over en sejr og to point, men der er stadig utrolig mange parametre, hvor vi skal være markant bedre. Ikke kun på selve spillet, men også i vores udstråling. Der var kæmpe opbakning til os med næsten 2700 tilskuere, og det er virkelig imponerende, men det gælder hele vejen rundt, at vi skal bruge den opbakning og publikums energi til at drive os fremad.

- Jeg siger ikke, at vi skal gå rundt og smile hele tiden, men vi er nødt til at opildne og vise publikum, at vi virkelig er der. For den opbakning er unik, og jeg håber virkelig, at publikum er klar igen på tirsdag, når gruppespillet fløjtes i gang mod RK Nexe, siger Kasper Søndergaard. 

Gruppespillet i EHF European League begynder tirsdag aften kl.18.45, når kroatiske RK Nexe er den første modstander.

Køb din billet til opgøret i Skjern Bank Arena HER