STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Lang afgjorde sagerne i ny hjemmesejr

Af Nicklas Thygesen

Skjern er tilbage i top 4.

Foran en imponerende kulisse med 2643 tilskuere i Skjern Bank Arena blev Nordsjælland Håndbold besejret med 26-24 efter en pauseføring på 16-10.

Spillemæssigt var det to vidt forskellige halvlege. Den første med Skjern som det klart bedste mandskab. Christoffer Bonde viste igen klassen bag et stærkt forsvar, mens Simen Pettersen gik forrest offensivt med fire scoringer.

Pauseføring på 16-10.

Anden halvleg var en helt anden historie - med undtagelse af Christoffer Bonde og den fornemme defensiv.

Gæsterne formåede at trække tempoet helt ud af kampen på baggrund af 7-mod-6 spillet, og derfor kom vestjyderne aldrig rigtig op i gear efter pausen.

Derfor blev det også unødvendig spændende i slutfasen, inden dagens delte topscorer - Mikkel Lang - lukkede og slukkede med sin femte scoring et minut før tid. Lang leverede en glimrende indsats i fraværet af skadesramte René Rasmussen, som i øjeblikket er ude med skulderproblemer.

Med sejren kravler Skjern-mandskabet op på 4.pladsen i HTH Herreligaen, som på tirsdag skiftes ud med europæisk gruppespil, når RK Nexe kommer på besøg i Skjern Bank Arena.