STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner: GOG har mistet en verdensstjerne

Af Nicklas Thygesen

Ligaens hidtil eneste ubesejrede mandskab og førerhold i HTH Herreligaen, sydfynske GOG, vender i morgen vejen forbi det vestjyske.

Med en nykåret europamester på holdkortet, men også i en markant svagere forfatning, eftersom Mathias Gidsel ikke er kampdygtig de næste 4-6 måneder. 

En verden til forskel, siger cheftræner Mathias Madsen.

- Selvfølgelig har det betydet en masse for vores forberedelse, når man fjerner en af verdens bedste spillere. Gidsel har vist gennem lang tid, at han er hele motoren bag GOG-holdet, og har leveret på et outstanding højt niveau. Det er trist med hans skade, og i samme ombæring bliver det interessant at se, hvordan GOG kommer til at løse hans fravær. 

- Vi forventer, at Simon Pytlick kommer til at overtage rollen i duelspillet, men det er ikke mange minutters video, som vi har af Emil Madsen fra vores indbyrdes kampe. Vi ved, at han er en dygtig spiller med et godt skud, men det er klart, at brudmæssigt er han en anden størrelse end Gidsel, siger Skjern-cheftræneren.


Emil Bergholt i duel med Mathias Gidsel i det seneste møde i Odense, hvor værterne vandt snævert med 30-29.

Selvom fynboerne endnu ikke har tabt i indeværende sæson, så anser Mathias Madsen morgendagens opgør som fifty-fifty.

- Vi er på hjemmebane i en forhåbentlig tætpakket Skjern Bank Arena, vi har trænet godt hele januar-måned, har ingen skader og så skal det være en lige kamp. Det er klart, hvis Mathias Gidsel var med, så var favoritværdigheden tippet over i GOGs favør, men når man piller ham ud af ligningen, så skal det være en lige kamp - og det forventer jeg også, siger Mathias Madsen, der har en lille opfordring til det vestjyske publikum.

- Opfordringen herfra skal lyde, at vi skal have hele Skjern Bank Arena med i morgen, så GOG bliver udsat for det samme massive pres, som vi kom ud for, da vi spillede i Odense sidst. Så har vi en rigtig god chance, siger Madsen.

Der er kampstart i morgen kl.16.10 i Skjern Bank Arena.

Hvis ikke du allerede har sikret dig en billet, så kan det fortsat gøres HER

Læs online kampmagasin til opgøret HER