STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jönsson: Handler om kynisme og fysik

Af Nicklas Thygesen

En uges træningslejr på La Santa, to testkampe og en utrolig stor mængde fysisk træning er et veloverstået kapitel. 

Forberedelserne til årets første betydningsfulde opgør har været noget nær perfekte for Skjern-truppen, der i morgen tager hul på den sidste resterende del af grundspillet - mod grundspillets førerhold fra Gudme. 

- Vi er fuldstændig klar, og glæder os helt vildt til i morgen. Det har været en lang og god januar-måned, hvor alle har haft mulighed for at pleje småskader - inklusiv mig selv - hvor mit ene knæ har drillet i et par uger. 

- Men alt er godt nu, og jeg ser virkelig meget frem til i morgen i en forhåbentlig fyldt Skjern Bank Arena, siger Alfred Jönsson. 

Den svenske bagspiller har - ligesom resten af Skjern-truppen - stor respekt for gæsternes resultater i denne sæson, men har også stor tro på, at de grønblusede kan bryde fynboernes ubesejrede stime.

- Kynisme og fysik bliver nøgleordene for os i morgen. De første to kampe mod GOG i denne sæson har vi været godt med, og ført langt hen af vejen, og derfor har vi også stor tiltro til, at vi kan hente begge point i morgen. Men det kræver, at vi formår at stå imod deres store fysik, og ikke mindst får vores gode samarbejde mellem forsvaret og Christoffer Bonde op og stå.

- Formår vi det, så har vi rigtig gode chancer, siger Alfred Jönsson.

Der er kampstart i morgen kl.16.10 i Skjern Bank Arena.

Køb din billet HER og læs online kampmagasin HER