STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner-Madsen: Kæmpe ros til Mygind

Af Nicklas Thygesen

Han fik en drømmedebut som cheftræner for 39 dage siden. 

Syvmålssejr i en fyldt Skjern Bank Arena mod sin gamle klub fra Silkeborg. 

Onsdag aften fik Mathias Madsen den perfekte julegave, da han og Skjern-truppen gjorde det onde ved BSH-mandskabet på ny.

- Vi knækkede dem i starten af anden halvleg med en voldsom flot åbning. Der fik vi virkelig bonus af vores kontrafase, som har løftet sig meget den sidste periode med stor sikkerhed og direkte spil. Der fik vi skabt det forspring, som gjorde det svært for BSH at indhente.

- Samtidig havde vi meget fokus på Jacob Lassen, som vi fik pakket godt ned. Jeg tror næsten, at vi er det eneste hold i ligaen, der har holdt ham så godt nede, som vi gjorde i dag. Det var en fornøjelse at se, siger Mathias Madsen, der havde store roser til unge Tobias Mygind.

- Han er bare en rigtig god dreng, der går ind til tingene med en enorm ydmyghed - både til træning og kamp. Han har et brud af en anden verden, og samtidig et godt skud fra 9-10 meter, så han er en virkelig spændende spiller - og ikke mindst en hamrende god fyr. Han leverede på et højt niveau i dag på afgørende tidspunkter, og det kan jeg kun tage hatten af for, siger Mathias Madsen, der går på juleferie med 21 point på fjerdepladsen. 

Næste opgave for Mathias Madsens drenge er på mandag, hvor ærkerivalerne fra TTH Holstebro kommer forbi Skjern Bank Arena. 

NYHEDER