STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Cheftræner om sejrsstime: Må aldrig blive en sovepude

Af Nicklas Thygesen 

Efter et ekstremt tætpakket program med 8 kampe på 26 dage har Mathias Madsens drenge i denne uge fået en tiltrængt hvilepause.

På grund af landsholdsugen har Skjern-mandskabet 11 dages kampfri, hvilket kommer på et meget godt tidspunkt, siger cheftræner Mathias Madsen.

- Vi har selvfølgelig en del spillere, som er afsted med diverse landshold, men mange af vores bærende kræfter, som vi har trukket store veksler på, får en vigtig pause og har tid til at gøre sig klar til de sidste tre grundspilskampe, siger cheftræneren.

Med syv sejre ud af de seneste otte ligakampe er Skjern-mandskabet et af ligaens mest formstærke hold. 

Hovedårsagerne bag er ifølge Skjern-træneren det defensive aspekt, kynisme i slutfasen og en konstant hungren efter at blive bedre.

- Den sidste måneds tid har vi spillet mange tætte opgør, hvor vi i den sidste fjerdedel af kampene har udvist utrolig stor ro og dygtighed. Vi er inde i en periode lige nu med momentum, og hvor alle har troen på, at vi selv i tætte kampe nok skal gå derfra med en sejr.

- Her spiller vores stærke defensiv en meget stor rolle. Vi har en stærk base defensivt med Bonde inde bagved. Vi formåede at holde KIF Kolding nede på 20 mål, men hvad vigtigere er, så havde de vel kun omkring 32-33 skud på mål i hele kampen. Det er voldsomme tal, som virkelig understreger den kvalitet, som vi har defensivt i øjeblikket, siger Mathias Madsen.

Men selvom vestjyderne i øjeblikket rider på en positiv bølge med lutter af sejre, så er cheftræneren meget bevidst om, at mange aspekter i spillet fortsat kan blive forbedret.

- Jeg er en type, som aldrig bliver tilfreds, og altid mener, at vi kan blive endnu bedre. Vi ved også godt, at udfordringen er en anden, når modstanderne hedder GOG og Aalborg Håndbold, og derfor må det ikke blive en sovepude for os, at vi har hentet seks sejre i træk. Vi vil være bedre, og det stræber vi efter hver dag, siger cheftræneren.