STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ungdomstræner fortsætter i Skjern Håndbold

Af Nicklas Thygesen

Opgaverne er mange, drivkraften stor og drømmene ligeså.

Magnus Siglev har utallige kasketter på i det vigtige ungdomsarbejde, som udføres på træningsbanen hver evig eneste dag i den vestjyske klub. 

I denne sæson har flere ungdomshold, herunder U19-drengene med Jakob Rasmussen, Tobias Mygind og Mikkel Lang på holdkortet, den talentfulde træner med på tætteste hold som chef.

Og sådan fortsætter det også i den kommende sæson, hvor Siglev fortsat skal stå i spidsen for U19-drengene, mens han ligeledes bliver tæt tilknyttet håndboldskole, kurser og camps samt ad-hoc opgaver for ligatruppen. 

- Det helt fantastiske i Skjern Håndbold er, at jeg kan få lov til at træne dygtige og engagerede spillere, der har de samme store ambitioner som jeg selv. Der er et stærkt setup i klubben med en masse dygtige mennesker, som arbejder fælles mod at gøre klubben, ungdomsarbejdet og akademiet til et endnu stærkere og bedre produkt hver eneste dag. 

- Jeg har store ambitioner som træner, og jeg er ikke bleg for at sige, at jeg drømmer om at blive en toptræner i fremtiden. Det kan sagtens være, at det ikke lykkedes, men jeg er stor tilhænger af, at man tør sætte sig nogle store mål, turde stå ved dem og investere al sin energi i de år, som det kræver. Den tankegang håber jeg smitter af på vores talentfulde spillere, for ting tager tid - og det kræver mange års hårdt arbejde. 

- Derfor gør det mig også ekstra glad og stolt, når en spiller som Jakob Rasmussen, der har kæmpet og trænet hårdt i mange år på akadamiet, performer som han gør for ligaholdet i år, siger Siglev.

Talentchef i Skjern Håndbold, Claus Dalgaard-Hansen, udtaler følgende om Siglevs forlængelse. 

- Det er en stor styrke for vores udviklingsmiljø, at Magnus er med ombord. Magnus har nogle sunde værdier, han er en meget lovende træner, og han skubber hele tiden til vores rammer på en positiv og uegennyttig måde, siger talentchefen.