STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Elitesport på topplan kombineret med uddannelse

Af Nicklas Thygesen

Når harpiksen ikke bliver taget i brug, og håndvægtene ikke bliver løftet, så bruger flere af spillerne i Skjern-truppen fritiden på at studere ved siden af håndbolden. 

For halvanden måned siden bestod Lasse Mikkelsen sin eksamen på 9. semester på kandidatuddannelsen i økonomistyring, og om et kort øjeblik er Oliver Norlyk færdig med sin tremåneders periode som revisorpraktikant hos Martinsen i Skjern.

- Som en del af finansøkonom-uddannelsen har jeg været i praktik i tre måneder hos Martinsen, som har givet mig et godt indblik i hverdagen og i deres arbejdsgang. Hele mit studie har kørt online, hvilket har betydet, at jeg kunne tilpasse min hverdag med håndbold og studie på bedst mulige måde, siger Oliver Norlyk, der er i gang med fjerde og sidste semester. 

Netop studiet og praktikperioden hos Martinsen har været en vigtig faktor hos Skjern-backen, der i den seneste periode har været plaget af skader. 

- Det giver et frirum at tænke på andet end håndbold - ikke mindst i den seneste periode, hvor jeg har haft problemer med skulderen, og har siddet udenfor. Jeg er blevet taget rigtig godt imod hos Martinsen, og har nydt at være hos dem. For mig har det været en god afveksling og mulighed for at fokusere på andet end håndbolden, siger Oliver Norlyk, der bliver færdiguddannet til sommer.

NYHEDER