STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Comeback til Rasmussen: Lidt ekstra nerver på

Af Nicklas Thygesen

Siden hjemmekampen mod Nordsjælland Håndbold i starten af september har han været bænket på tribunerne på grund af en kompliceret lyskeskade. 

Lørdag eftermiddag var Jørgen Rasmussen tilbage, og fik tilmed en markant og noget uventet stor rolle i sejren over BSH.

Skæbnen ville nemlig, at kollegaen Lasse Uth - der i de sidste mange kampe har haft ungdomspillerne Malthe Green og Oliver Barslund som supplement på venstrefløjen - udgik med en fodskade efter blot syv minutters spil.

Det efterlod Rasmussen alene på positionen i sin første kamp for de grønne i 67 dage.

- Der gik da et lille sus igennem mig, da Lasse Uth vred om, og måtte udgå efter så få minutter. Efter så mange kampe på tribunen var jeg mærket af de berømte sommerfugle i maven og havde lidt ekstra nerver på, hvilket er sundt - men det var lidt tragikomisk, at den første kamp, hvor jeg er tilbage - der udgår Lasse med en skade, siger Jørgen Rasmusen.

Tilbagevendte Rasmussen lignede ellers ikke en mand, der var ramt af nervøsitet. 53 minutters spil blev omdannet til tre scoringer på tre forsøg og solidt forsvarsspil - krydret med en enkelt bolderobring. 

- Jeg faldt hurtigt ind i rytmen igen heldigvis, men jeg havde også behov for at komme ordentlig ind i kampen med det samme. Derfor havnede jeg også i en situation, hvor jeg nærmest fik tacklet Jacob Lassen ved playmaker-positionen - mest af alt for at føle, at nu var jeg med igen. 

- Vores fire-blok i defensiven stod enormt godt, og det gjorde betingelserne lettere for både René og mig. Vi ramte den rigtige højde, og fik forsinket deres angreb ved at være bevægelige langt oppe i banen. Det skabte en usikkerhed hos deres bagspillere, som vi havde håbet på, hvilket gav et par lette scoringer i tomt mål. 

- Kan vi levere samme præstation defensivt mod TTH på lørdag, så ser det lovende ud, siger Jørgen Rasmussen.