STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Mathias Madsen: Jeg kunne ikke bede om mere

Af Kristian Bro

Mathias Madsen fik lørdag en drømmestart som cheftræner i Skjern. Det blev til en overbevisende sejr på 32-25 over BSH, hvilket sender vestjyderne på fjerde pladsen i HTH Herreligaen. Læs, hvad Skjern-træneren sagde efter den flotte sejr. 

- Jeg kunne ikke bede om mere - et fyldt Skjern Bank Arena, et hold, som præsterer på et fuldstændigt magisk niveau. Jeg kunne ikke have drømt om en bedre start. Lige nu er jeg bare stolt af den præstation, som spillerne leverede, siger den nye Skjern-træner.

Til trods for, at Mathias Madsen ikke har haft mange træninger med holdet, har han allerede sat sit aftryk på holdet - specielt i forsvaret, som holdte BSH nede på ni scoringer i første halvleg. 

- Hele truppen har været lærenemme. De har været gode til at tage imod de ting, som jeg er kommet med.

- Bonde stod en fantastisk kamp, og var sammen med forsvaret afgørende for, at vi kunne holde BSH nede på så få mål, siger Mathias Madsen.  

 De to point sender Skjern-holdet på en fjerde plads i en tæt HTH Herreliga.

- Det er to vigtige point. Især når man kigger nærmere på stillingen - det er en voldsom tæt liga. Vi skal have skrabet så mange point sammen som overhovedet muligt, hvis vi skal i top fire. Derfor er det afgørende, at vi kan slå hold som BSH hjemme, siger Mathias Madsen.

Næste kamp for Mathias Madsen og Skjern-mandskabet er på lørdag ude mod rivalerne, TTH Holstebro.