STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Dansk stortalent forlænger med Skjern

Den tredje kontraktforlængelse på ni dage er nu på plads i det vestjyske.

Sidste mand i rækken er stortalentet på venstreback, 20-årige Tobias Mygind, som ligeledes har sat sin signatur på en forlængelse frem til sommeren 2025.

- Mit skifte til Skjern er gået over al forventning, og jeg har udviklet mig meget mere, end jeg turde håbe på. Det har været en surrealistisk tid, hvor jeg gik fra at skulle træne med ligatruppen et par gange om ugen til at være fast mand på holdkortet. Derfor brugte jeg ikke et sekund på at overveje forlængelsen, da klubben tilbød mig ny kontrakt.

- Skjern er det helt rigtige sted for mig at være, siger Tobias Mygind, der i denne sæson er noteret for 15 mål i HTH Herreligaen.

Sportschef i Skjern Håndbold Thomas Klitgaard udtaler:

- Vi er meget tilfredse med, at Senjamin Buric, Eivind Tangen og Tobias Mygind nu er på plads frem til 2025. Det er tre forskellige typer, som vi forventer os meget af i de kommende år. Mygind har fremtiden foran sig, og har alle forudsætninger for at nå rigtig langt, så vi er selvfølgelig enormt tilfredse med, at Myginds fremtid er i den grønne trøje, siger Thomas Klitgaard.

NYHEDER