STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard: De vil forsøge at kyse os

Af Nicklas Thygesen

En selvtillidsfyldt Skjern-trup med tre friske sejre i bagagen møder i morgen SønderjyskE på udebane.

Her venter Thomas Mogensen og kompagni i Skansen, hvor der nærmest er garanti for intense opgør mellem de to mandskaber. Skjern-assistenten Kasper Søndergaard forventer også et hjemmehold, der vil forsøge at gå til stålet.

- De vil gøre alt for at kyse os - specielt vores unge drenge, Tobias Mygind og Jakob Rasmussen. Jeg har en klar forventning om, at Mogensen, Bjørnshauge og Ladefoged kommer til at gå hårdt til den i morgen, og det skal vi kunne stå imod. 

- Leverer vi samme indsats som i de foregående tre kampe, så har vi absolut store muligheder i morgen. Vi er nærmest blevet et kontrahold i den seneste periode, som har betydet, at vi har lavet utrolig mange mål. Vores andenfase har været utrolig effektiv, men det hele starter jo i defensiven og med Bonde og Hagvall i målet, som har leveret gode præstationer for os.

- Samtidig har vi fået et ekstra våben i Jakob Rasmussen, som virkelig er kommet godt ind i vores spil. Det var lidt held i uheld, at Lasse Mikkelsen var ude med skulderproblemer, for det gav Jakob en masse spilletid. Heldigvis er Lasse så dygtig en spiller, at han lader ikke sig gå på af at være udenfor i et par kampe. Det så vi senest mod TTH Holstebro, hvor han spillede en fantastisk angrebskamp i 7-mod-6 spillet.

- Så jeg har en rigtig god fornemmelse, inden vi tager afsted mod Skansen i morgen, siger assistenttræner, Kasper Søndergaard. 

Kamptidspunkt:
SønderjyskeE - Skjern Håndbold spilles i morgen kl.16.00 i Skansen.

Kampen bliver ikke vist i tv, men kan følges på vores sociale medier. 

NYHEDER