STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

"En god generalprøve til slutspillet"

Af Nicklas Thygesen

Fredag aften løber Mathias Madsens drenge på banen til den sidste hjemmekamp i grundspillet mod Lemvig-Thyborøn.

Top4-pladsen og en billet til Europa Cup i næste sæson er allerede sikret, men ambitionerne om en 3. plads er trods sidste onsdags nederlag til forfølgerne fra Skanderborg-Aarhus fortsat intakte.

- Vi vil gøre alt for, at Skanderborg-Aarhus forbliver bag os, så vi kan bevare 3. pladsen i grundspillet. Det kræver med stor sandsynlighed maksimum point i de sidste to kampe, hvis det skal holde hjem, og det arbejde starter på fredag.

- Det forlyder, at rigtig mange tilskuere kommer og støtter os på fredag. Jeg har sagt det før flere gange i denne sæson, men hvis vi skal være med om de helt sjove pladser, så kræver det, at vi lægger endnu et lag på stemningen i Skjern Bank Arena. Det skal ikke være nemt og særlig sjovt at spille som udehold, og derfor er det en klar opfordring fra min side af, at vi allerede fra fredagens kamp sætter en ny standard for, hvordan modstanderholdene kan komme under pres.

- Det er en god generalprøve for både truppen og tilskuerne i Skjern Bank Arena inden det går løs i slutspillet, siger cheftræner Mathias Madsen.

Kampstart: 18.30 i Skjern Bank Arena på fredag.

Billet: Køb her.

Online kampmagasin: Læs her