STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rekordholder håber på massiv opbakning i Boxen

På lørdag åbner billetsalget til storkampen i Jyske Bank Boxen den 17. september, hvor Skjern Håndbold møder de nykårede pokalmestre fra Aalborg Håndbold. 

De grønblusede havde senest Jyske Bank Boxen som hjemmebane i 2018, hvor vestjyderne mødte mægtige Paris-Saint Germain i Champions League.

Her dannede næsten 7000 tilskuere en fantastisk ramme om opgøret. En fornem kulisse, som rekordholder i Skjern Håndbold, René Rasmussen, håber gentager sig til september.

- De sidste mange gange i Boxen har der været fantastisk stemning, og det håber jeg virkelig, at vores mange fans er klar på at skabe igen, selvom vi flytter hjemmebanen væk fra vante rammer i Skjern. Tilskuerne betyder alt for intensiteten og hele oplevelsen, så vi krydser fingre for på holdet, at rigtig mange har lyst til at støtte os i Boxen til september.

- Vi samlede næsten 7000 tilskuere, da vi havde hjemmebane mod PSG i Boxen tilbage 2018, og det er selvfølgelig drømmen, at vi når op på samme niveau igen til september, siger René Rasmussen.

Billetsalget åbner lørdag d.2 april kl.10.00, og kan købes på shop.skjernhaandbold.dk

NYHEDER