STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Fjerde kamp på syv dage

Af Nicklas Thygesen

En voldsom uge med op- og nedture slutter i aften - forhåbenligt med endnu en optur - når Nordsjælland Håndbold venter på udebane fredag aften. 

Skjern-truppen har været samlet i en uge - først i Herning, dernæst direkte til Barcelona og europæisk gruppespil - inden turen onsdag morgen gik mod Hillerød, hvor vestjyderne har opholdt sig siden.

- Det har været et hektisk program med mange vigtige kampe på kort tid. Det har været fedt på alle mulige måder. Et flot resultat i Boxen selvom det ikke blev til pokalguld, direkte videre tidlig mandag morgen til Spanien - og derfra videre til Hillerød. Det har været hårdt fysisk og mentalt, men samtidig også det, som vi har glædet os til, siger Jonathan Würtz.

- Vi ved, at der venter os en svær opgave, for Nordsjælland har været virkelig stærke på hjemmebane i den seneste tid. Vi har et kæmpe mål om at få point med over i slutspillet, og hvis det skal lykkes, så kræver det, at vi kommer med stor fight og giver alt, hvad vi har, siger Skjern-bagspilleren. 

Der er kampstart i aften kl.19.30 i Royal Stage.

Opgøret kan ses via Tophåndbold-appen.