STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Trænerduo: God fight - men for ubeslutsomt

Af Nicklas Thygesen

Skjern glippede muligheden for at hente 3. pladsen i gruppespillet tirsdag aften.

Læs hvad trænerduoen sagde efter tremålsnederlaget til Granollers:

- Jeg har rost spillerne for deres indsats, for der blev virkelig fightet igennem - selvom det egentlig var det, som man kunne frygte efter en hård weekend. Jeg synes faktisk, at vi havde mulighederne for at vinde efter flere gode perioder med fornuftigt spil. Vi er ærgerlige lige nu, men et eller andet sted har jeg også forståelse for, at det har været en hård periode for spillerne, siger cheftræner Henrik Kronborg. 

- I en lang periode har vi været dygtige til at holde antallet af tekniske fejl nede på et absolut minimum. Det lykkedes vi ikke med i dag - i stedet blev det for ubeslutsomt. Når vi er det, så kommer der små og store fejl snigende, og så kan vi dække nok så godt op og have redninger, når det ender ud i scoringer i tomt mål. Vi fik en virkelig dårlig start, og derfor følte vi os nødt til at finde andre løsninger. Syv mod seks kom i spil, og det var medvirkende til at få os tilbage i kampen - ligesom det i anden halvleg var medvirkende til - qua vores fejlmargen - at de trak afgørende fra med scoringer i tomt mål.

- Men som Kronborg siger, så er det forståeligt at spillerne er ramt fysisk. Men der skal lyde stor ros herfra til dem - specielt til Simen Pettersen, der rejste alene herned i går på grund af sygdom, og som var vigtig i begyndelsen, inden kræfterne hurtigt slap op, siger Kasper Søndergaard.