STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Første derby for Madsen: Vi er toptændte

Af Nicklas Thygesen

Vigtigheden er ikke til at tage fejl af. 

Lokalopgøret mod de evige rivaler fra Holstebro, som Mathias Madsen i morgen eftermiddag skal stifte bekendskab med for første gang i spidsen for de grønne.

- Jeg har hørt så mange historier om kampene mod TTH, så det er umuligt ikke at være toptændt til i morgen. De her derby-kampe betyder alt for fansene, for spillerne og alle i og omkring klubben. Vi skal bygge videre på det momentum, som vi fik skabt i lørdags mod BSH, og samtidig forsøge at abstrahere lidt fra omgivelserne og istedet være fuldt fokuseret i vores egen lille zone, siger cheftræner Mathias Madsen.

Opskriften på en succesfuld eftermiddag i Holstebro er klokkeklar.

- Vores defensiv bliver nøglen igen. Mod BSH fik vi givet Christoffer Bonde optimale betingelser langt hen af vejen, og det skabte grundlaget for sejren. 

- Vi er smalle offensivt i øjeblikket, og derfor får vi brug for alle mand i morgen. Når kampene bliver tættere, som jeg tror, det bliver i morgen, så bliver det automatisk en hårdere kamp. Derfor kommer vi også til at se Tobias Mygind få en rolle i morgen, siger Mathias Madsen. 

Opgøret mod TTH Holstebro spilles i morgen kl.16.10 i Gråkjær Arena. Kampen kan ses direkte på TV2. 

NYHEDER