STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Norsk landsholdsspiller skifter til Skjern

23-årige Simen Pettersen forlader de norske mestre fra Elverum til fordel for Skjern Håndbold.

Bagspilleren, der var en del af den norske OL-trup i Tokyo, har underskrevet en tre-årig kontrakt med de grønblusede. Et scoop, siger sportschef Thomas Klitgaard.

- Interessen for Simen har været kæmpe stor i hele Europa, så vi er ovenud tilfredse med, at han har valgt Skjern Håndbold. Vi har fulgt ham i en længere periode, og har ligesom mange andre klubber bemærket, at han har udviklet sig markant i Elverum de seneste sæsoner.

- Derfor er vi ikke blege for at kalde det et scoop, at han i de kommende tre sæsoner skal spille i grønt. Simen er et fysisk pragteksemplar med store spidskompetencer offensivt, så vi ser frem til, at han skal fortsætte sin udvikling i det vestjyske, siger Skjern-sportschefen.

Den norske landsholdsspiller ser frem til at trække i den grønne trøje.

- Jeg har valgt Skjern Håndbold, fordi det er en traditionsrig klub med store ambitioner. Det er en klub, der tilhører toppen i Danmark, og det vil jeg meget gerne være en del af. Jeg har virkelig stor tro på projektet, og glæder mig til at kæmpe om medaljer i den grønne trøje, siger Simen Pettersen.

23-årige Simen Pettersen fik debut på det norske A-landshold i 2019, og står noteret for 12 A-landskampe.

Bagspilleren har i dette kalenderår været udtaget til den norske VM- og OL-trup.

NYHEDER