STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Bergholt: Vi har brug for alle i arenaen

Af Kristian Bro

På lørdag er der endelig håndbold i Skjern Bank Arena igen, når BSH kommer på besøg. Ligeledes bliver det Mathias Madsens første kamp som cheftræner for de grønblusede. Læs optakt til kampen med Emil Bergholt.

Der er solgt over 2800 billetter til opgøret på lørdag, som fløjtes i gang 16:10. Den flotte opbakning fra Skjern-fansene skal udnyttes, fortæller Bergholt. 

- Vi skal først og fremmest komme med en indstilling og udstråling, som kendetegner Skjern Håndbold. Der er ingen i Skjern Bank Arena, som skal være i tvivl om, at vi vil gøre alt for to point.

- Det er lang tid siden, vi sidst spillede foran vores fans, så vi håber også, at de er klar til at give den gas og forhåbentlig være med til at bære os frem i kampen. Vi har brug for alle og enhver i hallen på lørdag, siger Emil Bergholt. 

 

Skjern og BSH deler lige nu 5. pladsen i HTH Herreligaen. Derfor er to point vigtige, hvis vestjyderne skal holde sig i toppen af ligaen.

- Alle kampe er vigtige - når det er sagt, så skal vi slå hold som BSH, hvis vi vil holde os i toppen af ligaen. Jeg kan godt love, at tilskuerne vil se et Skjern-hold med ild i øjenene fra start til slut, siger Emil Bergholt.

Læs onlinemagasin til kampen HER.

NYHEDER