STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj før BSH: En ny start for alle

Af Nicklas Thygesen

Efter en ualmindelig lang kamppause løber Skjern Håndbold i morgen på banen i 10. runde af HTH Herreligaen. 

Siden forrige kamp mod Skive fH er der blevet rokeret rundt på trænerposten i det vestjyske, hvorfor Mathias Madsen i morgen får debut som cheftræner for Skjern-mandskabet - endda mod sin gamle klub fra Silkeborg. 

- Der venter en utrolig vigtig kamp for os i morgen. Alle i truppen er indstillede på at give Mathias Madsen og Kasper Søndergaard den bedst tænkelige start, og samtidig blive bekræftet i, at de ting vi træner i øjeblikket er de rigtige. 

- Jeg føler, at det er en ny start for os alle, og det har man kunne mærke til træning. Intensiteten er virkelig høj, der skal kæmpes for startpladserne igen, og det har måske været meget sundt for os alle, siger René Rasmussen.

Højrefløjen indrømmer, at den sidste tid har været lidt mere hektisk end normalt, men at alle parter har håndteret situationen til perfektion.

- Det kan gå hurtigt i sportens verden, og det gjorde det også hos os. Det er aldrig nemt, når der bliver skiftet træner midt i en sæson, men jeg synes at klubben, staben og hele truppen har håndteret det perfekt. Mathias Madsen er en super behagelig fyr, der har en helt klar plan for, hvad han gerne vil.

- Specielt defensiven har han haft stor fokus på, og det bliver også en af nøglerne til at slå BSH i morgen, siger René Rasmussen.

Der er kampstart i Skjern Bank Arena i morgen k.16.10.

Læs online kampprogram HER