STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Gennemført præstation: To sikre point i sæsonrekord

Af Nicklas Thygesen

23 minutter og 56 sekunder spillet. Mors-Thy i angreb ved stillingen 10-10.

En på daværende tæt kamp med skiftende føringer blev i de efterfølgende seks minutter og fire sekunder forvandlet til ren Skjern-dominans, der reelt set punkterede gæsternes håb om point.

Syv Skjern-scoringer mod gæsternes ene - heriblandt tre vestjyske scoringer i træk i undertal - blev udslagsgivende med en pauseføring på 17-11 til Mathias Madsens tropper.

Herfra var de grønblusede - foran sæsonrekord-mange tilskuere, 3046 af slagsen, i ultrasikker kurs mod to point.

Christoffer Bonde rullede ned, når behovet var der, mens Alfred Jönsson og Lasse Mikkelsen skiftevis var toneangivende offensivt, hvor Emil Bergholt og René Rasmussen var flittige og effektive foran kassen med sammenlagt 13 mål på 14 forsøg.

Ligesom tilfældet var i torsdagens derby-sejr, så var Skjern-defensiven igen på et meget, meget højt niveau, hvilket betød et hav af kontrascoringer, som gæsterne fra Thy aldrig formåede at svare tilbage på.

Derfor kunne Madsens drenge indsætte yderligere to point til kontoen, som for alvor bringer vestjyderne tilbage i kampen om de sjove placeringer - nu kun med tre point op til GOG på 4. pladsen.

Emil Bergholt blev topscorer med syv mål.