STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Jakob: Stemningen er opløftende trods hård start

Af Nicklas Thygesen

Favoritværdigheden er ikke til diskussion.

Sådan lyder det klart og tydeligt fra Jakob Rasmussen inden Skjern-mandskabet i morgen møder Nordsjælland Håndbold i Skjern Bank Arena.

- Der er ingen tvivl om hos nogen på holdet, at der forventes to point af os i morgen. Det er et hold, som vi skal slå, uanset hvilken sæsonstart vi har fået rent pointmæssigt. Sætter man de to hold op mod hinanden, så er vi klare favoritter, men det kræver, at vi får styr på deres individualister som blandt andet Kristian Olsen, hvis vi skal hente de to point, lyder det fra Jakob Rasmussen efter dagens træning.

Det er ingen hemmelighed, at Skjern-mandskabet ikke har fået den resultatmæssige drømmestart som håbet. Men alligevel er Rasmussen optimistisk.

- Jeg synes, at stemningen er opløftende trods en hård start pointmæssigt. Vores defensiv har set virkelig god ud, og med den base så kan vi nå langt. Så skal resten nok komme. Vi elsker at spille på hjemmebane i Skjern Bank Arena, hvor man helt naturligt får 5-10 procents ekstra tændingsniveau, og derfor skal Nordsjælland virkelig være skarpe, hvis de skal slå os i morgen, siger Rasmussen.

Der er kampstart i morgen kl.18.30. 

Husk at Green Corner åbner fra kl.17.30 og er ligeledes åben en time efter slutfløjt. 

Køb din billet til opgøret HER

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER