Kæmpe bedrift: Skjern er i kvartfinalerne

Af Nicklas Thygesen

Drømmen gik i opfyldelse.

Ikke nok med at Mathias Madsens tropper gjorde sit eget arbejde færdig på den svære udebane i Slovenien mod Gorenje Velenje, så gav Jonathan Stenbäcken og IK Sävehof vestjyderne den nødvendige hjælpende hånd.

Svenskerne besejrede nemlig puljens førerhold fra RK Nexe - og dermed var vejen banet for de grønblusede.

Efter en vaske ægte vestjysk drømmestart på 5-1, begyndte slovenerne at røre på sig.

Så meget, at værterne gik til pause i front med et enkelt mål.

Men i de efterfølgende 30 minutter var Madsens drenge suveræne. Overbevisende og med en fremrangende Noah Gaudin, der i anden halvlegs indledning var outstanding med mål, assists og gode defensive aktioner.

Hullet og forspringet var skabt. Slovenerne var knækket, og så var det bare at håbe på Sävehof samtidig formåede at bevare føringen.

Alt sammen lykkedes.

Skjern vandt overbevisende med 29-24, mens IK Sävehof hentede en sejr på 34-28, som dermed sender Skjern direkte i kvartfinalerne i EHF European League.

Her venter vinderen af Bjerringbro-Silkeborg og Dinamo Bucuresti.