STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Konradsson før semi: Håber på kæmpe opbakning

Af Nicklas Thygesen

Om to dage går det omsider løs i Boxen.

Semifinalebraget mod Mors-Thy med 5000 tilskuere på lægterne i Herning. Et opgør, som Jesper Konradsson har set frem til længe.

- Det har været den længste sæson i mit liv, tør jeg godt indrømme. Vi har glædet os, og ventet på den her i weekend rigtig længe, så jeg håber virkelig, at de mange Skjern-fans giver den gas på tribunerne - både lørdag og søndag, siger svenskeren.

- Til pokalkampen mod Grindsted hvor der sad 200-300 mennesker, fandt man virkelig ud af, hvor meget tilskuerne betyder. Intensiteten var en helt anden, og adrenalinen kom højere op, så jeg glæder mig helt enormt meget, siger Skjerns nummer 10.

Skjern-playmakeren vandt DM-guld og Super Cup i sin første sæson i den grønne trøje. Den sidste danske pokal mangler i pokalskabet. En titel, som Konradsson vil gøre alt for at hive hjem.

- Vi kommer med alt, hvad vi har. Det vil være en fantastisk afslutning for nogle af vores største spillere, der indstiller karrieren til sommer, hvis vi kan tage guldet med hjem til Skjern for fjerde gang, siger Konradsson.

Der er kampstart kl.13.30 i Jyske Bank Boxen på lørdag. Opgøret bliver vist direkte på TV2.