STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Lokalderby på onsdag

Af Nicklas Thygesen

Tre dage til sæsonens første lokalderby. 

Onsdag aften venter der et gensyn med Dan Beck-Hansens tidligere arbejdsgivere - de hvide fra Holstebro - når 7. runde i Herreligaen spilles i Skjern Bank Arena. 

Skjern-stregen har siden sin ankomst i sommer haft en stor rolle hos vestjyderne - senest i onsdagens sikre sejr over Lemvig-Thyborøn. 

- Vi er inde i en god periode i øjeblikket, og har hentet nogle rigtig fine sejre. Timingen og spillet i begge ender af banen begynder også at sidde der, nu hvor vi har fået flere og flere minutter sammen. For mit vedkommende er det en speciel situation, når der skal opbygges relationer på kort tid - og med tanke på at jeg kun er her til nytår.

- Men jeg synes at vi er nået rigtig langt allerede nu, og formår vi at ramme samme niveau på onsdag som i de foregående kampe, så får TTH Holstebro det svært, siger Dan Beck-Hansen, der bakkes op af Tim Winkler.

- Vi glæder os helt vildt til på onsdag, og håber at rigtig mange vil komme i arenaen. Det er de her kampe, som for altid er noget specielt som Skjern-spiller, og helt klart et opgør, som jeg har set frem til siden jeg skiftede tilbage til klubben, siger Winkler. 

Køb din billet til kampen HER

Læs online kampmagasin HER

NYHEDER