STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Madsen gør status efter træningslejr

Af Kristian Bro

Mathias Madsen og resten af Skjern-mandskabet vendte i fredags hjem til Danmark efter en uge fyldt med sol, hård træning og sociale arrangementer på Club La Santa.

- Det var først og fremmest en god tur for hele holdet. Vi nød varmen og fik trænet godt. Jeg tror ikke, at man skal ikke undervurdere betydningen af sådan en træningslejr. Spillerne kom endnu tættere på hinanden, hvilket kun bidrager positivt til holdmoralen.

- Træningsmæssigt var det en fin uge, hvor vi havde to haltræninger. Ellers var der fokus på det fysiske, og spillernes form så god ud, siger Mathias Madsen.

I januar venter to træningskampe for Skjern-holdet. Først mod TTH-Holstebro og dernæst Bjerringbro-Silkeborg.

- I de to træningskampe vil vi have mere fokus på vores angrebsspil. Vi vil give mere spilletid til dem, som ikke har set banen så meget i efteråret, siger cheftræneren, hvorefter han sætter ord på vigtigheden af Jonathan Würtz' snarligt comeback.

- Vi bruger meget tid på at få Würtz tilbage. Det kommer til at tage noget tid, men det har set spændende ud. Det vil give holdet den bredde, som vi har manglet i de første kampe, hvor jeg har været cheftræner. Det vil også give mere pause til Buric og Bergholt, som vi har trukket store veksler på, siger Mathias Madsen.

Senjamin Buric støder til Skjern-truppen i næste uge.