STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern Håndbold indgår samarbejde med Learn Handball

Den vestjyske håndboldklub har indgået en strategisk samarbejdsaftale med Learn Handball, som den tidligere Skjern-kaptajn, Bjarte Myrhol, står bag.

Aftalen betyder, at Skjern Håndbold har fået licensen til at sælge Learn Handball- produktet i Danmark.

- Vi ser store muligheder i samarbejdet med Learn Handball, og er glade for, at vi gennem vores netværk og platforme kan udbrede håndboldprojektet endnu mere, siger Thomas Bertelsen, sælger i Skjern Håndbold.

Thomas Bertelsen vil sammen med Bjarte Myrhol være drivkraften bag samarbejdet, hvilket den tidligere Skjern-kaptajn ser frem til.

- Skjern Håndbold og Learn Handball er et perfekt match, som vi er utrolig glade for. Vi har store ambitioner om at udbrede projektet endnu mere i Danmark, og derfor er det helt oplagt, at Skjern Håndbold bliver en integreret del af den plan, siger Bjarte Myrhol.

- For mig er det naturligt, at Skjern Håndbold skal være en aktiv del af Learn Handball. Vi har haft et utrolig godt samarbejde gennem min tid som spiller - og nu får jeg endelig muligheden for at give klubben noget tilbage. Men vigtigst af alt, så får vi endnu flere ressourcer og kræfter til at udbrede budskabet om Learn Handball, som er at give alle børn lige muligheder for at opleve glæde og trivsel på håndboldbanen, siger Bjarte Myrhol.

Direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, glæder sig ligeledes over samarbejdet.

- Strategisk er det en spændende mulighed, som vi ser meget frem til at blive en del af. Vi glæder os til samarbejdet, og har store forventninger til, at vi kan løfte og øge kendskabsgraden til Learn Handball endnu mere i Danmark, siger Carsten Thygesen.

Læs mere om Learn Handball HER

NYHEDER