STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Madsen: En fed kamp i vente

Af Nicklas Thygesen

En selvtillidsfyldt Skjern-trup med seks sejre i træk i bagagen løber onsdag aften på banen i Aarhus, hvor en direkte duel om 3. pladsen venter.

- Spillerne har selvfølgelig med en stor portion selvtillid, men jeg hæfter mig mest ved, at der virkelig er kommet bund i de ting, som vi laver. Efter julepausen har vi fået justeret på nogle småting i defensiven, og det giver bonus lige nu. Vi får brug for endnu en stærk defensiv indsats i morgen, hvis vi skal fra Aarhus med to point, siger cheftræner Mathias Madsen.

Onsdagens hjemmehold er øjeblikkeligt tre point efter vestjyderne - dog med en kamp i hånden. I det første opgør i Skjern Bank Arena snuppede Skanderborg-Aarhus begge point i en kamp, hvor specielt Mathias Bitsch gjorde ondt på de grønne med otte scoringer.

Derfor har han helt naturligt været et stort samtaleemne i taktiklokalet i det vestjyske. 

- Bitsch er en spiller, som kan lave mål ud af ingenting, og som indimellem bare stiger op ud af det blå og skyder på kassen. Han var god mod os sidst, og derfor har vi selvfølgelig set nærmere på, hvordan vi får ham pakket ned. 

- Grundlæggende har de fire rigtig dygtige bagspillere i form af Mathias Bitsch, Morten Jensen, Morten Balling og så med Thomas Arnoldsen som deres største stjerne. Han betyder utrolig meget for dem, og det hører også med til historien, at han ikke var kampdygtig i deres seneste kamp mod Aalborg. Der så man ret tydeligt, hvor stor betydning Arnoldsen har for deres angrebsspil, siger Mathias Madsen og afrunder:

- Det bliver en fed kamp med en masse på spil, mange tilskuere på tribunerne - og rigtig mange af dem i grønne trøjer - så vi glæder os bare, og håber at vi kan hente den syvende sejr i træk, siger cheftræneren. 

NYHEDER