STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Mikkelsen: Vi skal ud og angribe det hele

Af Nicklas Thygesen

Sæsonens første ligakamp står for døren, når de grønblusede i morgen møder Aalborg Håndbold.

En stor mundfuld i sæsonåbneren på en af Danmarks absolutte sværeste udebaner, hvorfor vestjyderne ifølge Lasse Mikkelsen er naturlige underdogs - men i den grad ikke uden chancer.

- Det giver sig selv, at Aalborg er favoritter, men det passer os egentlig fint. Den første kamp i ligaen bliver sjældent et kønt og velspillet opgør, men derimod med stor fight og fysik, og det tror jeg bliver til vores fordel. Vi var lidt usikre på, hvor vi stod inden pokalkampen i sidste weekend, men med en sikker sejr, en stærk præstation og en god træningsuge i benene, så har jeg en god fornemmelse inden i morgen. 

- Skal vi fra Aalborg i morgen med et eller to point, så kræver det, at vi skal spille hårdt, være kyniske og ikke mindst kende vores besøgelsestid. Kontrafasen bliver uden tvivl et afgørende parameter i morgen, og derfor er vi nødt til at få en håndfuld lette kontramål, og samtidig være virkelig disciplineret i returløbet. Vi skal ud og angribe det hele, og så må vi se, hvor meget det rækker til, siger Lasse Mikkelsen efter fredagens træning i det vestjyske.

Der er kampstart i morgen kl.16.10 - opgøret vises direkte på TV2.