STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard før Aalborg: Kræver en toppræstation af alle

Af Nicklas Thygesen

To dage til sæsonåbningen i Herreligaen. 

Efter den succesfulde og kvartfinale-indbringende sejr over Mors-Thy i lørdags, går turen atter nordpå, når Aalborg Håndbold - som ligeledes blev udtrukket som vestjydernes kvartfinalemodstander - venter på lørdag.

Værterne har oprustet markant frem til denne sæson med blandt andet Niklas Landin, Thomas Arnoldsen, Simon Hald og Aleks Vlah. Derfor er respekten stor, men opgaven ikke umulig, lyder det fra assistenttræner Kasper Søndergaard.

- Det er store navne og kæmpe profiler, men vi så senest i Super Cup-kampen mod GOG, at de er til at tale med. Jeg synes, at vi absolut har en chance, men det kræver, at vi rammer vores absolutte topniveau over stort set hele kampen. Vi skal turde løbe med dem, og samtidig være enormt disciplineret i vores returløb, for der har de kapaciteter, der kan gøre rigtig ondt på os. Her er Mikkel Hansen, Mads Hoxer og Aleks Vlah virkelig skarpe, og dem må vi for alt i verden ikke få alt for godt i gang, siger assistenttræner Kasper Søndergaard.

Søndergaard og de grønblusede kom flot fra start i sæsonens første alvorlige test, da Mors-Thy blev besejret på udebane i pokalturneringen. Gode takter, der skal fortsættes lørdag i Aalborg. 

- Vi spillede noget af det bedste håndbold på udebane i meget længe mod Mors-Thy. Især forsvarsmæssigt leverede på et meget højt niveau. Samtidig havde vi tre-fire spillere, der toppræsterede - og her skal vi nok op alle mand, hvis vi skal vinde i Aalborg på lørdag. Jeg er ikke så nervøs for det stationære spil i 6 mod 6, men vi skal kunne stå imod det tunge pres, der kommer i første- og andenfasen i kontraspillet. Lykkedes vi med det, så har vi bestemt en chance, siger Søndergaard.

Der er kampstart på lørdag kl.16.10. Opgøret vises direkte på TV2.