STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Norlyk efter personligt godt slutspil: Nu handler det om Final4

Af Kristian Bro

Den 21-årige Oliver Norlyk har spillet et flot slutspil. Læs mere om, hvad den unge back tænker om to venstrehænder i bagkæden, slutspillet og om det kommende Final4.

Den unge Skjern-back ser tilbage på sit første slutspil med Skjern Håndbold. Et slutspil, hvor Oliver Norlyk for alvor viste sine kvaliteter. Det blev til 17 mål, adskillige assist og gode forsvarsaktioner.

- Jeg har ramt et nogenlunde niveau her i slutspillet. Det hænger uden tvivl også sammen med den tillid og tiltro, som jeg har fået fra trænerteamet. Det har givet mig en helt andet ro, og det har selvfølgelig hjulpet mig inde på banen, hvor jeg virkelig har forsøgt at få det bedste ud af samtlige minutter, siger Oliver Norlyk.

Claus Dalgaard-Hansen har flere gange startet med to venstrehænder i angrebet. Det har givet ekstra spilminutter til Norlyk, hvilket passer ham særdeles godt.

- Det passer mig rigtig fint med to venstrehænder i bagkæden. Løbebanerne er lidt anderledes, hvilket gør det sværere for forsvaret at dække op.

- Det fungerer specielt godt, når Eivind Tangen og jeg spiller sammen, fordi vi begge er skytter. Det giver god plads til vores stregspillere, Konradsson, Jónsson og Würtz, siger den unge back.

Den 19. juni går det løs i Boxen i Herning, hvor vestjyderne møder Mors-Thy i semifinalen i Santander Cup. Den unge Skjern-back lægger ikke skjul på, at det er noget, som han ser frem til – specielt med Skjern-fans på tribunen.

- Jeg ser utroligt meget frem til Final. Specielt at få mange Skjern-fans på lægterne – de mere erfarne spillere i truppen har talt meget om, hvilket stemning de kan skabe. Så med mange Skjern-fans i ryggen i Boxen, vil vi gøre alt for at tage den titel med hjem til Skjern, siger Oliver Norlyk.
 

NYHEDER