STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Ny sejr over gamle holdkammerater: Vi er godt kørende

Af Nicklas Thygesen

Lasse Uths blændende formkurve og skarphed fra venstrefløjen har gået hånd i hånd med Skjern-mandskabets seneste gode præstationer. 

Fem sejre i træk og 24 mål på 26 skud fra Uths højrehånd i det nye kalenderår. Selvtilliden er heller ikke til at tage fejl af hos fløjen og generelt i Skjern-truppen lige nu.

- Det er virkelig stabilt, at vi hiver to point hjem i går og i lørdags mod SønderjyskE, hvor vi ikke ramte vores absolutte topniveau. Men det kendetegner et tophold, at pointene tikker ind alligevel, og at vi viser den ekstra skarphed, når tingene skal afgøres til allersidst. 

- Vi havde lidt mere at skyde med i de sidste ti minutter, hvor de blev lidt trætte, mens vi fik en frisk Tobias Mygind i spil, der bidrog med gode mål og assists, og samtidig havde Lasse Mikkelsen overskuddet til at sætte det afgørende præg på kampen, siger Lasse Uth og tilføjer:

- Vi er godt kørende i øjeblikket, og har sat os selv i en gunstig position med at få point med over i slutspillet, og nu går vi efter at vippe Skanderborg-Aarhus af 3. pladsen, siger Skjern-fløjen.

Allerede på lørdag kan Lasse Uth og Skjern-mandskabet opleves live i Skjern Bank Arena, når KIF Kolding kommer på besøg.

Køb din billet til kampen HER

NYHEDER