STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Rasmussen før puljefinale: Skal stå imod det store pres

Af Nicklas Thygesen

Et enkelt vestjysk point søndag aften i Aalborg er nok.

Formår René Rasmussen og holdkammeraterne at bibeholde titlen som ubesejret efter søndagens kamp i Aalborg, så er førstepladsen i puljen en realitet.

Lettere sagt end gjort, og der venter naturligvis en stor og vanskelig opgave for de grønblusede i den sjette og sidste gruppekamp, siger højrefløjen. 

- Vi forventer og ser frem til at komme under et stort tryk, som vi skal formå at stå imod. Alle kender Aalborgs kvaliteter og med de tilbagevendte spillere er det et lidt andet hold, vi skal møde end i det foregående opgør i Skjern Bank Arena. 

- Men vi har virkelig god tro på tingene i øjeblikket, spiller med stor selvtillid og har fundet en solid base i vores defensiv med to gode keepere, der virkelig har lukket af i slutspillet. 

- Derfor er jeg også meget fortrøstningsfuld inden opgøret på søndag. Det handler om for os at bevare roen og skabe gode vilkår til Bonde og Haug i målet, og samtidig være enormt opmærksomme på deres kontraspil. Det bliver en fed kamp med en vigtig førsteplads på spil, som vi vil gøre alt for at sikre os, siger René Rasmussen.

Der er kampstart i Aalborg kl.18.00 på søndag. 

Opgøret kan som altid følges på vores sociale medier. 

NYHEDER