STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-dreng overtager anførerbindet

Henrik Hansen, Jesper Jensen, Henrik Møllgaard, Thomas Klitgaard, Bjarte Myrhol og senest Jesper Konradsson har tidligere haft det ærefulde job som kaptajn for Skjern Håndbold, siden klubben hentede sit første mesterskab i oprykkersæsonen i 1999.

Ikoner, profiler og foregangsmænd i den vestjyske klub på hver deres måde - et erhverv og ansvar, der fra den kommende sæson tilfalder en ægte Skjern-dreng.

24-årige Emil Bergholt overtager nemlig kaptajnrollen fra svenske Jesper Konradsson, der som bekendt skifter til franske Nimes.

- Jeg er beæret og utrolig stolt over, at klubben viser mig den store tillid. Alle der kender mig ved, at Skjern Håndbold betyder alt for mig. Det bliver en drengedrøm og en kæmpe ære at løbe forrest ind i Skjern Bank Arena, lyder det fra Bergholt, som knytter en kommentar til de tidligere kaptajner.

- Det er klublegender, landsholdsspillere og rollemodeller, som jeg har set op til gennem hele mit liv. Mange af dem har jeg tiljublet og sunget om som fan på tribunen i Skjern. Heldigvis nåede jeg at spille sammen med de sidste fire kaptajner, hvor jeg sugede til mig af al deres professionalisme, erfaring og tilgang til tingene på og udenfor banen.

- Men jeg er også meget bevidst om, at jeg ikke skal forsøge at efterligne Jesper Jensen eller Bjarte Myrhol. Jeg hviler i mig selv, og er af den overbevisning, at den måde jeg gør tingene på, er med til at skubbe Skjern Håndbold i den rigtige retning, siger Bergholt.

Direktør i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, fortæller at valget var helt naturligt.

- Emil Bergholt står for alt det, som Skjern Håndbold gerne vil identificere sig med. En troværdig, loyal og hårdtarbejdende spiller, der aldrig giver op - og altid går forrest. Han er en fighter, grøn helt ind i hjertet, og derfor er han den helt rigtige til at overtage anførerbindet fra Jesper Konradsson, siger Skjern-direktøren.