STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj forudser tæt topkamp

Af Nicklas Thygesen

René Rasmussen og Skjern-mandskabet møder i morgen de danske mestre fra Aalborg.

En direkte duel om førstepladsen i slutspilspuljen.

- Vi står i en fornuftig position lige nu, men vi er også bevidste og ydmyge om, at intet er sikret endnu. Vi skal minimum op på de 8 point før semifinalepladsen er i hus, men samtidig går vi også benhårdt efter at vippe Aalborg af pinden på førstepladsen.

- Det bliver en hård og intens kamp, hvor marginalerne meget vel kan komme til at afgøre det til slut. De seneste to kampe mod Aalborg har vi været lige ved og næsten, så jeg håber og tror på, at vi kan tage det sidste skridt i morgen, siger René Rasmussen.

Under Mathias Madsen har Skjern-mandskabet vundet 10 ud af 11 hjemmekampe i Skjern Bank Arena. En sikker base, som René Rasmussen fremhæver som en vigtig faktor til lørdagens kamp.

- Hjemmekampen mod Mors-Thy var et godt eksempel på, hvor meget vores fans betyder. De skabte en fantastisk ramme om kampen, og fik lagt et godt tryk på Mors-Thy. Vi har fået oparbejdet en ro og en selvsikkerhed, når vi løber på banen i Skjern Bank Arena, og der har publikums støtte en stor del af æren, siger René Rasmussen.

Der er kampstart i morgen kl.16.00 i Skjern Bank Arena.

Køb din billet til kampen HER.

Læs online kampmagasin HER