STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Søndergaard før Aalborg: Deres præstationer aftvinger respekt

Af Nicklas Thygesen

Slutspillet tredje runde vender i morgen vejen forbi Skjern Bank Arena til et regulært topopgør, hvor Skjern med en sejr kan overhale og snuppe førstepladsen - mens gæsterne definitivt kan sikre sig en plads i semifinaleplads, hvis de rød-hvide henter de to point.

Gæsterne kommer til det vestjyske med intet mindre end 19 sejre i træk i bagagen, og derfor har assistenttræner Kasper Søndergaard naturligvis også stor respekt for nordjyderne.

- Vi forbereder os ikke anderledes til kampene mod Aalborg Håndbold, end vi gør mod de øvrige hold, men det er klart, at deres resultater gennem den seneste lange periode aftvinger en masse respekt. De har nogle kæmpe profiler, som vi skal forsøge at holde nede - blandt andet Aron Palmarsson, som fik alt for let spil i det forrige opgør i Aalborg. 

- Aalborg er i mine øjne det stærkeste mandskab i andenbølge- og kontrafasen, og det fik vi at mærke sidst. Vi skal så vidt muligt undgå, at få dem direkte ned i hovedet - og det kræver, at vi holder spildprocenten nede og laver meget få fejl, som har været tilfældet de sidste mange kampe.

- For vi ved, at vi har et utrolig stærkt forsvar med Christoffer Bonde og Anton Hagvall inde bagved, så hvis vi formår at minimere de tekniske fejl, de dumme skud og bevare tålmodigheden i vores spil, så har vi absolut en god chance i morgen, siger Kasper Søndergaard. 

Skjern og Aalborg har begge gjort rent bord i slutspillets første to runder, hvilket stiller begge mandskaber i en stærk position i jagten på semifinalepladserne.

Men Kasper Søndergaard er - ligesom René Rasmussen - meget ydmyg omkring vestjydernes situation. 

- Ja, vi har fået et rigtig stærkt udgangspunkt, men der er stadig lang vej endnu. Vi jubler ikke på nogen måde endnu, for vi har stadig meget arbejde forude med fire store udfordringer den kommende periode, siger Søndergaard. 

Der er kampstart i morgen kl.16.00 i Skjern Bank Arena.

Køb din billet til kampen HER.

Læs online kampmagasin HER