STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern-fløj stolt over den flotte opbakning

Af Kristian Bro

I morgen aften er der igen håndbold i Skjern Bank Arena, når KIF Kolding kommer på besøg. 

Sæsonkortholdere og sponsorer fra forrige sæson er nemlig inviteret til fest, som tak for deres loyale opbakning gennem de svære betingelser i 2020. René Rasmussen, der har taget hul på sin 14. sæson i den grønne trøje, glæder sig til at have tilskuere tilbage på lægterne igen.

- Vi glæder os meget til træningskampen i morgen - især når det er i Skjern Bank Arena. Det betyder utroligt meget for os, at de kommer og støtter op. Vi er virkelig stolte og taknemmelige over deres trofasthed, selvom alt ikke gik vores vej i forrige sæson, siger René Rasmussen.

Modstanderen til torsdagens træningkamp er KIF Kolding. Den hurtige Skjern-fløj håber på at give en sejr til de 600 tilskuere. 

- Vi vil selvfølgelig gøre alt for at belønne den flotte opbakning med en sejr. Vi skal vinde alle kampe i Skjern Bank Arena, og i morgen er ikke en undtagelse, siger René Rasmussen. 

Takkefesten er for alle de fans og sponsorer, som i sidste sæson har bidraget med kroner til Skjern Håndbold. Det er derfor ikke muligt at købe særskilt billet til kampen. 

Det er som altid muligt at følge kampen og hele arrangementet via vores sociale platforme. 

NYHEDER