STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter islandsk landsholdsspiller

Vestjyderne har forstærket sig frem mod den kommende sæson med 23-årige Sveinn Jóhansson.

Den islandske stregspiller, der siden 2019 har tørnet ud for SønderjyskE, har underskrevet en et-årig kontrakt med Skjern Håndbold.

- Det er en klar nødvendighed for os med tre stregspillere, når vi til næste sæson igen skal ud i Europa. Vi klarede os igennem den foregående sæson med Emil Bergholt og Senjamin Buric, men vi er alt for sårbare, hvis én af de to går i stykker. De har trukket et kæmpe læs, og derfor er vi meget tilfredse med, at aftalen med Sveinn Johansson er faldet på plads, siger sportschef Thomas Klitgaard.

Den kommende Skjern-cheftræner, Henrik Kronborg, glæder sig ligeledes over signingen.

- Sveinn er rigtig dygtig til at få skabt plads, og vinde duellerne i 1-mod-1 situationerne, og så er han jo samtidig en utrolig stærk stregspiller, som kommer til at supplere Bergholt og Buric rigtig fint i begge ender af banen. Han er en spiller, som i sin tid i SønderjyskE kom med en enorm indsats til træning og kamp, og derfor forventer jeg også, at han meget hurtigt bider sig fast på holdet, siger Henrik Kronborg.

Islændingen er i øjeblikket ude med knæproblemer, som holder stregspilleren ude i nogle uger endnu.

- Jeg arbejder hårdt, og er i tæt dialog med landsholdets fysioterapeuter. Overordnet set går det godt, og jeg forventer, at jeg er 100 procent klar i slutningen af sommeren. Jeg glæder mig utrolig meget til skiftet, og ikke mindst til at spille europæisk håndbold. Skjern har et stærkt ry, og har været konstant med i toppen de sidste mange, mange år - men det er klart, at europæisk deltagelse betyder meget for mig og resten af truppen, siger Skjerns nye nummer 10.

NYHEDER