STOLT HOVEDSPONSOR SIDEN 1992

Skjern henter ligatopscorer hjem på 4-årig kontrakt

Fra sommeren 2024 og fire år frem skal Bjarke Christensen igen optræde i den grønne Skjern-trøje.

Den nuværende ligatopscorer i HTH Herreligaen forlod vestjyderne tilbage i slutningen af 2019 efter 14 år i klubben. Til næste sommer genforenes Christensen med barndomsklubben.

- Det har altid været en skjult drøm for mig, men samtidig ikke noget, jeg har turdet håbe på. Jeg har stadig lidt svært ved at forstå det, men det bliver helt fantastisk at vende hjem i 2024, siger Bjarke Christensen, der i indeværende sæson er suveræn topscorer med 135 mål.

En motiveret målmaskine kommer hjem
Siden skiftet væk fra Skjern har Christensen notorisk været med øverst på topscorerlisterne, og har lavet sammenlagt over 500 ligamål for først Mors-Thy og nu i KIF Kolding. Spillestilen har også ændret sig siden skiftet væk fra barndomsklubben, siger Bjarke Christensen, om de mange fuldtræffere.

- Jeg forlod Skjern dengang, for at komme væk fra de trygge rammer og udvikle mig endnu mere som person og spiller. Det var et rigtigt valg, som jeg har befundet mig godt i. Jeg er gået fra at være den sikre og mere afventende fløjspiller – til at være mere målsøgende, direkte og med mange flere afslutninger.

- Til næste sommer er tiden inde til at vende hjem, og det føles ualmindelig godt. Jeg har samtidig en stor drivkraft og motivation inde i mig for at præstere på absolut højeste niveau, for der vil automatisk komme et naturligt forventningspres, når man vender hjem til barndomsklubben, siger venstrefløjen, der har oplevet stor interesse fra øvrige topklubber.

- Man bliver altid smigret over interessen, men for mig har der altid kun været én klub. Jeg glæder mig helt enormt til at jagte nye titler, europæiske oplevelser og ikke mindst løbe ind som hjemmehold igen i Skjern Bank Arena til næste sommer, siger Bjarke Christensen.

For sportschef Thomas Klitgaard har beslutningen om at hente den målfarlige venstrefløj hjem været meget simpel.

- Det har altid ligget lidt i kortene, at hvis timingen og muligheden bød sig, så skulle Bjarke tilbage i den grønne trøje. Han var en dygtig og træfsikker fløjspiller, da han forlod os i 2019, og nu er hans niveau i stort set samtlige af spillets facetter blevet højnet. Han har haft et stort ansvar på sig, som han i den grad har levet op til, og nu ser vi frem til, at han skal hjem og score et hav af mål for os igen i sommeren 2024, siger Thomas Klitgaard.